Treceți la conținutul principal

Best Euro Travel 2018 - Romania

Editorial - La sfârşit de an, un nou început

E perioada, în care fiecare dintre noi facem un bilanţ a ceea ce am realizat în ultimul an, atât pe plan personal cât şi profesional, în plus ne aflam şi în perioada, în care ne facem planuri de viitor. Acelaşi lucru putem spune şi despre această publicaţie, care pe de o parte are menirea de a vă prezenta evenimente cu implicare româneasca, care au avut loc în ultima perioadă în Cehia, dar pe de altă parte chiar ea se găseşte la un nou început. Spun asta deoarece după o pauză îndelungată, ultima apariţie fiind în primăvară, vă prezentăm un nou concept şi un nou format. Noul concept
al publicaţiei dorim să devină o punte de legătură între asociaţie, societatea românească şi românii din Cehia.
« Orizont românesc » va avea apariţie periodică în a doua decadă a ultimei luni din trimestru şi va include rubrici, care se vor păstra. O să puteţi citi gânduri ale persoanelor implicate în viaţa comunităţii, ştiri, informaţii utile românilor care locuiesc în această ţară, tradiţii şi anunţuri.
Contăm pe colaborarea tuturor românilor de bine şi sperăm că veţi găsi noul format plăcut. Aşteptăm orice sugestii sau propuneri de colaborare la adresa redacţiei.
Horaţiu TOMA

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sarbatoarea Romanilor Editia a -II a

Cea de-a doua editie a Sarbatorii Romanilor din Cehia s-a organizat in parcul Kinsky din Praga. La aceasta manifestare cultural-identitara au luat parte Asociatia Romanilor din Cehia, Organizatia Romanilor din Manheim (Germania), precum si Comunitatea Moldovenilor din Cehia. Reuniunea,la care au participat peste 1000 de romani si basarabeni, si care a a avut ca scop promovarea traditiilor romanesti, crearea unui nou profil al Romaniei in Cehia, precum si reconfigurarea relatiilor dintre membrii comunitatilor romanesti de pe cele doua maluri ale Prutului, s-a bucurat de mult succes atat in randul comunitatii, precum si in fata autoritatilor locale din capitala Cehiei.

Best Euro Travel 2018 - Romania

Colind din maramures